Novosti

Utorak, 19. avgust 2014.

TROPICAL MIX  - NOVI OSVEŽAVAJUĆI UKUS MULTIVITE

Za ovo leto Multivita je pripremila potpuno novi ukus koji će nas osvežavati idealnom kombinacijom tropskih ukusa manga, ananasa i limuna.

Tropical mix je izabran posle istraživanja na kojem su ispitanici baš ovaj ukus izabrali kao "najviše osvežavajući", "najviše letnji" i "najveseliji" tropski miks ukusa.  Dizajn ambalaže je zadržao Multvita stil sa prepoznatljivim razigranim balončićima, koji su ovog puta u originalnom miksu tropskih boja.

Multivita tropical mix je dostupan u teglici od 200g koja je dovoljna za pripremu 2,5 litara osvežavajućeg tropskog napitka. 

Sreda, 20. novembar 2013.


Multivita Vitamin C 1000mg je ponovo u maloprodaji!

Promena regulative je omogućila da se najjača doza Multivita Vitamina C ove jeseni ponovo nađe na rafovima prodavnica široke potrošnje. 

Multivita Vitamin C 1000 je prijatnog ukusa limuna i obezbeđuje dozu vitamina C od čak 1000mg koja će svima dobro doći u vremenu kiša, hladnoće prehlade i gripa.

Osim što je snažan antioksidans, Vitamin C ima značajnu ulogu u jačanju imuniteta, pomaže u lečenju prehlade i gripa, a takođe ubrzava oporavak posle ovih bolesti.

Naš distributer Atlantic Brands je uspeo da ulista u asortiman svih najvećih retailera u Srbiji ovaj nekada najprodavaniji SKU Multivita šumećih tableta i učini ga dostupnim kupcima u svim regionima i gradovima u zemlji.

Trenutno su u toku promocije i degustacije koje će skrenuti pažnju potrošača da je Multivita Vitamin C 1000 ponovo dostupan i u najpopularnijim maloprodajnim formatima.